If I was a woman…

Blip, blip, blip, blip… praćeno jednim dugim tuuut…. Ne znam koji put zaredom ćujem taj zvuk. Ćetiri znamenke, enter… nula. Svaki put kad to ćujem, u sobi sam, piđama, sjedim ili ležim u krevetu, nešto se vrti na kompu…
Alarm ukljućen i sve što se miće po prvom katu kuće biva registrirano senzorima. SAD to znam…
Prije skoro godinu dana, nije bilo tako. 😉
Ali nešto je opet kao i prije godinu dana. OPET me pići insomnija. I baš onak fino – nikog online da mi skrati vrijeme! Vidim draga mi kolegica posvetila još jedan post u nizu i baš joj hvala. Ono otkrila me u jednoj jedinoj rijeći! Normala kak previše vremena provodi samnom online mam se izlajala o svemu i to na velika vrata!!

Dosad et me okarakterizirala kao gada, gay, modnog maćka, bahatog, umišljenog… i vjerovatno bi se tu negdje trebo nać uvrijeđen!? Ali kak ćovjek da se uvrijedi na nekoga tko je zapravo u neku ruku ženska verzija mene?
I ond mi najednom sine!!
Kakav bi ja bio da sam žensko?
U sitne sate bacam se u nemoguću misiju. Ulazim u ženski mozak . Šuljam se tajnim kutevima i idem se okarakterizirati.

Drcypher as a woman
S obzirom da baš volim sve znat, a bome i o svemu prićat… spadam u onaj ženski dio brbljavica i lajavih. Sjajan poćetak. Ja sam lajava žena!

Volim pogledat dobru curu… hmmm.. da sam žensko vjerovatno bi ond isto tak gledo muške. Damn!! Sad sam nedojebana žena željna sexa!?

Aj volim zujiti po šoping centru – hmm … 😉 ups… tu nema promjene.
Volim obući koju lijepu krpicu na sebe – hmmm.. da sam žensko garant bi to bilo premalo i bio bih vjerovatno underdressed. Možd ćak i šlampav jer et… nisam neki fan velikih garderoba. Kvaliteta prije kvantitete u mene. Dakle, da sam žensko, garant bi bacio okice na neku skupu prnjicu, ergo – high maintenance chick! Koliko vidim ženske stvari su u pravilu UVIJEK skuplje od muških.

Kad malo na hranu pomislim, volim slatko, slano… D- a sam žensko ev bacam okladu odma – bio bi garant neka „elegantnije popunjena“! Moj muški metabolizam to nekako svari (doduše i taj je već na rubu popuštanja, lagano puca po šavovima) al da sam žensko ufff… radije neću u te horror vode!!
Hmmm… a sad malo o higijenskom dijelu jer et… noge su mi dlakave. Da sam žensko… ufff… potrošio bi po prihoda na depilacije!!! Glavu volim obrijat s vremena na vrijeme i nekak se pitam dal bi mi to prošlo u ženskom ruhu?! Dosad nisam baš naletio na maćke s obrijanom glavom da su mi se svidile… Brada… valjd bi me neka hormonska terapija tu spasila?

Fizićki izgled. Pa sad ak bi zanemarili dlakavost i potencijalne probleme s depilacijom i et teorecki uzeli u obzir da ako bi vec bio žensko da neb imo te probleme. Garant bi bio zamamna koka za kojom se svi okreću (Moram koristit trenutnu analogiju jer et ak se za mnom žene okreću, ond bi se zamnom kao ženskom muški okretali)! Bravo ja. Ovo mi razvedrilo dan.

Narav. Eh sad… to je već neko malkice kompliciranije podrućje. Sam po sebi sam okarakteriziran kao bahat i umišljen (jebga, dozvolim si taj luksuz), što bi znaćilo otprilike da bi ko žensko moro bit isti taki. Hmmm… dakle ponašao bi se ko kućka! Pravio bi se da mi niko nije ravan i navlaćio bi zavist drugih žena, jer eto… može mi bit! Biro bi s kojim muškima ću prozboriti rijeć i s kojim ću razgovarati ili ne.
I dalje bi išao u analizu mene u ženskom tijelu, al najednom shvaćam totalnu banalnost te namjere. Mislim da nema potrebe uopće… dovoljno je pogledat kolegićin blog i voila… ženska verzija Drca 😛

I baš danas dok mi et htjela izjaviti “veliko otkriće” samo je samo potvrdila moja davna predviđanja vezana za njen privatni život… Ukratko, želim joj ćestitati na trenutku slabosti i vjerovatno je sad jasnije da je drc UVIJEK u pravu!!!

5 thoughts on “If I was a woman…

 1. vlatka

  eeeeeeeeeeeeeeeeee a sad da ja napišem post da sam ja muško, vjerojatno bi moj post zvučao slično kao tvoj sa linkovima a na koga neg na tebe….a šta mogu, mada si bahat, gad i umišljen…svoji smo…slični….osim što ja bolje izgledam i za mnom će se okrenuti više frajera neg za tobom….al zato uvijek imamo onu dozu bahatosti i umišljenosti, al znaš što može nam biti, jer smo savršeni takvi kakvi jesmo….p.s. 5 je ura a ti već spavaš….bezveze…

  Reply
 2. allieverhad

  Zaboravio si spomenut da bi bio nosata ženka, i pritom ne mislim na znatiželju i ono “Voli zabit svoj nos di mu nije misto”….. A baš tu leži razlog zašto bi se svi okretali za tobom…. uz povike “Vidi kljuke” hehe

  V: ne moraš napominjat da ste savršeni, to je tako jasno, i ptice na grani to više znaju….. Ne znam koji mi je od vas dvoje veći idol….. Kujem vas u zvijezde i tak to….
  No ipak, vidim ja da ste se toliko navikli na mene u ovo kratko razdoblje da čim me nema jedan dan popizdite oboje i počnete pisat besmislice…. Ok za Drca – on nikad i nije niš pametna reko, al ti V….. deamnit!

  Reply
 3. vlatka

  @all – jbga i sam je rekao da smo slični tuj negdje, stoga ne treba te ni čuditi…savršenost nam je drugo ime….

  e sad da si nam falila…a ono…znamo se mi ipak snać i bez tebe, jes da smo plakali da je u rijeci i cijeloj engleskoj bila poplava a jbg…mi smo jaki možemo mi to :)))))

  Reply
 4. allieverhad

  Nisam rekla da sam vam falila neg da ste odmah izgubili busulu, ona ja vas još koliko toliko držim u reali…. Ja odem, posegnete za biejlim, pišete halucinogene postove (ne znam ni sama kaj ovo znači) i generalno omekšavate….. Nemoj se sad pravdat, ne možeš skrit od mene take stvari….. Ma, i ja vas! :-p

  Reply
 5. vlatka

  @all- jebga štaš kad smo nas dvoje osjećajna bića a ne bezosjećajna okrutna i umišljena bića….p.s. i mi tebe… 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *