Mrzim pse!

Za sebe mog rec da sam ljubitelj zivotinja… uglavnom… I ona izjava u naslovu nije bas tocna… tocnije bi bilo : Mrzim jednog psa!

Ovo pseto ovdje sto trckara po kuci mi ide na jetra!!! Ono – zamrzio sam ga. Zamrzio iz dubine duse. Prezirem ga. Gadi mi se! Najradije bi ga sutnio samo da nemam ono onaj moralni glas u sebi- ipak je zivo bice!

Kao prvo, laje kad god oce. Zapravo… laje non stop! Pokusavam ga skontati, i jedino sto mi pada na pamet je : djukela ima Pseci Turret Sindrom! Ono napadi lajanja… Na primjer… svi sjedimo u uredu, pseto negdje oko nogu (sto me opet uzasno zivcira i ometa). Iz cista mira krene lajati i naravno svaki put se trgnem. Popizdit. Nadalje, neko pokuca na vrata ureda – a djukela trk na sasvim drugi kraj kuce i laje na ulazna vrata! Dakle, nema mozga. Retardirana.

Ak puste djukelu u dvoriste, pokida se od muke lajuci na ptice na krovu!?!?
Majkemi – inteligencija na razini amebe.

Gledajuci tu zivotinju smuci mi se…
U sjedecem polozaju njoj prednje noge drhte! WTF! I tu sam je pokuso razumjeti. Zakljucak – Pseci Parkinson! Po Darvinu bi trebalo odapet i fajrunt.  Ali neeeee… ova zivotinja ima bolji zivot od hrpe ljudi i to me pomalo zivcira.

Posebna prehrana, tretmani i pizdarije… Pa za popizdit.

Kao sto se vidi iz mog trenutnog posta… malkice sam zivcan. A kak i ne bi bio kad zvjer laje ope. Sinoc sam izasao na par sati iz kuce. Vracam se a zvjer se onak pjeni, laje i rezi na mene. Totalno zaboravila da zivim u istoj kuci ko i ona!

Pokuso sam… zaista sam pokusao biti dobar s njom… Davao joj hranu, izveo u setnju… ali jebeni stakor sve zaboravi u 3 minute!!!
I ime mu je Kitty – ko jebena macka!

Nedo mu bog doc kod mene u sobu, ima da ga ugrizem ak udje na moj teritorij!

Vec sam smislio plan. Kupicu joj onu elektricnu ogrlicu protiv lajanja (ogrlica reagira na lavez i ispusti elektricni sok kad zivotinja zalaje). Cim ostanem nasamo s njom, ima da joj okacim ogrlicu i mam podesim na najjaci napon. Mene zajebavat… pfff… vidicemo ko je ovdje uporniji… ja il stakor! Makar sad navuko citavu PETU na sebe – zaboli me… Majkemi ima da poludim ak vec do sada nisam!

Zivcani D.

Related Posts

One thought on “Mrzim pse!

  1. lancoma

    presmješno…ja imam štenca nekih 5 dana i dođe mi da ga bacim kroz prozor…te životinje su mazohisti…suosjećam s tobom

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *