Loš dan?

Imate loš dan? (prevedeno s jednog portala)

bad day

Ajmo smjestiti stvari u perspektivu:
Vatrogasci u Kaliforniji pronašli leš u šumi ya vrijeme procjene štete od šumskog požara. Preminuli muškarac je bio odjeven u ronilačko odijelo, kompletno sa ronilačkom bocom na leđima, perajama i maskom za lice. Post-mortem otkrio je da muškarac nije umro od opekline, već od unutarnjih ozljeda.

Stomatološki zapis je omogućio pozitivnu identifikaciju. Istražitelji su bili zbunjeni kako potpuno odjeven ronilac završi u sredini šume u vrijeme požara. Otkriveno je da na dan požara, muškarac otišao na ronjenje uy obalu oko 20 milja od šume. Vatrogasaci, kako bi sprijećili požar što prije, zvali flotu helikoptera s vrlo velikim spremnicima za vodu. Voda je uzeta iz oceana i baćena na požar.

Pogodili ste. Jednu minutu ronilac je ronio u Tihom Oceanu a sljedeći trenutak pada s neba na požar.
Neke dane jednostavno se ne isplati izaći iz kreveta.
Ovaj članak je preuzet iz California Examiner, 20. ožujka, 1998.

Još uvijek mislite da imate loš dan?

Čovjek je radio na svom motociklu u vrtu a njegova supruga je bila u kuhinji. Turirajući motor, motocikl je najednom ubacio u brzinu a lik, i dalje drzeći upravljać, uleti u kuću s motorom i završi na podu. Žena, ćuvši lom nađe razbijenog muža, vrata i motor na podu.

Žena pozove ambulantu. Nakon što ambulanta odveze ćovjeka u bolnicu, žena podigne motor i izgura ga van. Budući da je gorivo proliveno po podu, žena uzme papirne rućnike, izbriše benzin, i baci ručnik u zahod. Čovjek je nakon pregleda pušten da dođete doma. Po dolasku kući, on je gledao u vrata i štetu na njegovom motociklu. Postao očajan, otišao do kupaonice, sjede na
WC i zapali cigaretu. Nakon završetka cigarete, baci opušak među svoje noge u WC školjku.

Supruga, koja je u kuhinji, čuje glasnu eksplozije i vrištanje supruga. Uleti u kupaonicu i nađe supruga na podu. Njegove hlače spaljene, opekotine na stražnjici, leđima, nogama i preponama.

Ista medicinska ekipa od ranije dođe po njega. Dok su ga nosili u vozilo žena im isprića šta se dogodilo a oni puknu u smijeh nagnu nosilo, i iskipaju muža van. Lik u padu slomi ruku.
Florida Newspaper

Još uvijek imate loš dan?

Moglo bi biti i gore … ..
Prosječni trošak rehabilitacije tuljana nakon nafte prosute na Aljasci (Exxon Valdez) je $ 8.000. Na posebnoj ceremoniji, dva skupocjena tuljana su pušteni natrag u divljinu. Usred klicanja i aplauza publike, kit ubojica ih pojede oboje.

Student psihologije u New Yorku iznajmi svoj slobodan prostor stolaru kako bi ga stalno izazivao i proučavao njegove reakcije. Nakon tjedana provociranja, stolar ga sa sjekirom zveknio u glavu i ostavio ga mentalno retardiranim.

Loš dan?

Prosvjednici su protestirali na okrutnosti slanja svinja u klaonicu u Bonnu- Njemačka. Odjednom svinje, dvije tisuće njih, pobjegnu kroz ogradu i u stampedu, zgaze dva nesretna prosvjednika do smrti.

I na kraju … ….

Irački terorist Khay Rahnajet, nije platio dovoljno poštarine za pismo bombu. Vratilo se sa “vratiti pošiljatelju” žigom na njemu. Zaboravljajući da je bomba, on ga otvori i raznese se.
Dan nije tako loš, zar ne?

Duboke misli …. Jack Handey
Sljedeći put kad imate loš dan, zamislite ovo:
Vi ste sijamski blizanac.
Vaš brat, priključen na vaše rame, je gay.
Ti nisi.
On ima spoj danas.
Ali ti si onaj koji ima anus.
Osjećate bolje sada?

Related Posts

3 thoughts on “Loš dan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *