U potrazi za savrsenom zenom…

Kad sam bio 14, zelio sam imati curu.
S 16 sam imao curu, ali nije bilo strasti. Odlucio sam naci strastvenu curu. Na fakultetu sam nasao strastvenu curu, ali je bila previse emotivna. Sve je bilo hitno, drama, plakanje cijelo vrijeme, prijetnje samoubojstvom… Zbog toga sam se odlucio za stabilnost.
S 25 nasao sam stabilnu djevojku ali je bila dosadna. Uvijek predvidljiva i oko nicega se nije uzbudjivala. Zivot je postao toliko dosadan da sam odlucio naci uzbudljivu djevojku!
S 28 sam napokon nasao uzbudljivu djevojku, ali na zalost nisam je mogao pratiti. Stalno je trcala s jedne stvari na drugu, nikada se ne zaustavljajuci. Radila je razne stvari koje su me vise cinile mrzovoljnim nego sretnim. Je, bila je zabavna i puna energije ali totalno bez cilja u zivotu. Tada odlucujem naci zenu s ambicijom u zivotu.

Kad sam napunio 30, nasao sam pametnu ambicioznu zenu koja s obje noge cvrsto stoji na zemlji i na kraju je ozenio. Bila je toliko ambiciozna da mi je na kraju urucila razvodne papire i uzela sve sto sam imao.

Sad sam stariji i pametniji. Trazim zenu s velikim sisama.

Ova mala pricica me bacila u razmisljanje. I mislim da je autor imao skroz na skroz pravo… Znam da ce me zenski citatelji razapeti, al sto je istina istina je… Uvijek neke musice ulete tamo di nebi trebalo… Danas slusam kolegu s posla na telefonu s svojom zenom… prepiranje, poklapanje slusalice, gundjanje… Sef se tuzi na svoju jer mu pocela previse dosadjivati…

I ond pomislim… hmmm… moj jedini problem je sto ja nemam trenutno nikakvu da me gnjavi… i ond mi sine… cek cek… pa ja uopce NEMAM problem

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *