The fun continues

Part 9

Ići na more je ljepo, ali ići na more s mlađim poprilićno fizićki aktivnim bratom je daleko bolje (ujedno i napornije)… No i ljepe strane imaju svoje mane! Jedna od tih mana je nekontrolirano snimanje. Za poćetak, nit kad je čovjek umoran ne može spavati na miru jer ga snimaju:

Poslije ove lagano neugodne epizode, krećemo opet na kupanje. Ovaj put idemo u Plat, gdje naravno OPET fulamo put, al ovaj put mojom zaslugom i dragom GPS-u koji ne konta razlike u nadmorskim visinama! Srećom neki znaju put i eto nas na plaži u Punatu. Red plivanja, red zezancije i krećemo s “aktivnim odmorom”. Od dolaska dolje na plažu u oći nam zapela stijena na koju bi se mogli penjati. No prije tog red bi bio da onako bratski odmjerimo snage:

Odmjeravnje snaga

Odmjeravnje snaga

A nakon tog – penjanjeeeeeeeeeeeee….

Avanturizam

Avanturizam

No ajd da ne pretjerujem, stjene baš i nisu bile nešto visoke, ali sasvim dovoljne za probati izvesti neku pozu ili glupost…

Junior kreće s svojim atletskim shemicama:

Stoj na rukama... showoff

Stoj na rukama... showoff

Ond još doda ulja na vatru:

Erm.. ne znam naziv za ovo....

erm... ne znam naziv za ovo...

ali uz manje napore i ja uspjevam

ali uz "manje napore" i ja uspjevam

Bilo je tu još raznih pokušaja penjanja na nešto malo više okomito al s manje uspjeha. Sve to aktivno kretanje zahtjeva pauzicu i eto u toj prilici hvatam najbolju sliku mene i starog zajedno na ćitavom putu!!!

Dvije generacije

Dvije generacije

Majka mora ići raditi u popodnevnim satima pa idemo nazad u Dubrovnik. Slalom po cestama, malo utrkivanja s domorocima i onako veli stari:

“Tu se ide na tvrđu”

Odlićno – žmigavac i ajmo uzbrdo! Ajmo vidit i tu lokaciju jer et, kad si već u Dubrovniku… Stari će bit opet “vođa puta” jer eto on je tu već bio… Pa ajmo… stari vodi….

Ajmo na tvrđu...

Ajmo na tvrđu...

Nekako te zidine i nisu baš onako motivirajuće, a i sunce je malo žešće – idealna prilika za osunćati se… I braći Radić ne treba 2 put reć… FLEŠ TAJM!!!!

Junior ne zaostaje:

Usput, moliću da nitko ne pita za objašnjenje jer jednostavno – nema ga.

Gore na vrhu tvrđe odlićan pogled puca na Dubrovnik, al baš i nije neki kut za slikanje. Mudro ćekamo da se onaj stražar makne i odma kreće ideja – ajmo se popet na onu kućicu gore na tvrđi.

Smišljeno – ućinjeno!

Slika Dubrovnika u pozadini – idealna:

Dubrovnik u pozadini

Dubrovnik u pozadini

Pozadina pred Dubrovnikom

Pozadina pred Dubrovnikom

Još koja poza na tvrđi i ajmo kući…

Sva  ta šetnja po suncu ipak na kraju dana ostavlja tragove… a buraz ljubazno predstavlja dokaz:

Malo siestice i idemo van… al ovaj put samo nas dvojica…

ukratko… NIŠT pametnog u nastavku…. samo glupiranje 🙂

Related Posts

11 thoughts on “The fun continues

 1. davor

  naravno, treba naglasiti da je snoring freestyle snimljen u 5:48 ujutro!!!!!!!!!!! spavao sam NE!! al nema veze, isplatilo se ne spavati, jer sam ga snimio 😀

  priča je odlično složena, skidam kapu :))))

  Reply
 2. Dina

  Hihih – Davore hvala na ovoj snimci jer sad je napokon dokazano ono što ja stalno tvrdim – pored njega nije moguće spavat! A ako zaspeš, e ond njemu u 4 sata zvoni alarm…. No okej, valjda zaboravljanje gašenja alarma i hrkanje dođu s godinama 😀

  I Damire, slika broj 2 kaže “A sad – penjanjeeee” ali ti više izgledaš kao da padaš…. :p

  No sve u svemu, Du sounds like fun fun fun!! 🙂

  Reply
 3. Dina

  Ajd, nek ti bude….

  I super mi je što na ovoj slici tvog ‘pozdrava Dubrovniku’ dvojac pred tobom potpuno nesvjestan što im se događa iza leđa mirno razgledava i pokazuje prstom po Du…. 😀

  Reply
 4. davor

  da da da, skoro sam zaboravio, u 4 sata ujutro alarm Linkin Park – Numb, aaaaaaaaaaaaaa!!
  jednom se cijelu noć vrtio film ” we were soldiers” znači pucnjava all the time…i on spavaaa…počeo alarm u 4….ON SPAVA!! i nakon 4 minute se tek trgnio kad sam ga neprimjetno udario da se probudi, strašno!!

  Reply
 5. Dina

  A tebi je bio ratni film?! Ja sam imala Serenity…. Znači isto pucnjava i vrištanje uz sve ostale svemirske zvukove…. Daljinski je naravno cijelu noć čvrsto držao u ruci da mu ne bi poremetila “gledanje filma”….

  A Numb – jednom je triput odsvirala pjesma!! A on spaaavaaa!! Điiz!

  I da – potpuno lak san…. Toliko lagan da grebanje, dozivanje i lagani udarac ne djeluju…. lakat u rebra – možda. Ali samo možda.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *