The “Bob” chronicles… continued…

bobchrPardon na izbivanju s bloga, ali eto malkice su me neki virusi zaustavili. A kak je opcepoznato da se nedam smesti… pobijedio sam ih, onako glatko drc vs gripa – 1:0 (u produzecima) No, dost o meni i idemo dalje s The “Bob” Chronicles…

Jedno od sljedecih zapisanih vidjenja kako svjedoci pricaju:
Alan, jedan od suradnika prica:

Bilo je to onda dok su uredi firme bili na suprotnoj strani kuce. Normalan radni dan kao i svaki drugi… Tamo negdje oko 11 sati prije podne kao i svaki dan krenem u kuhinju da slozim kavu. Nesto onako zamisljeno i s bocom mljeka u rukama ulazim u kuhinju. U hodu onako ne gledam direktno ispred sebe vec onako vise u pod. Znam da ulazim u kuhinju i nema nikoga nikoga. Ukljucim kuhalo i okrecem se da uzmem kavu s police. Koliko se sjecam, okrecem se i u kutu kuhinje gdje se i danas nalaze stara vrata stoji silueta neka onako kao u magli! Srce mi je stalo!!! Ne znam koliko sam dugo gledao u siluetu, ali sef je usao u kuhinju i trgnuo me!”

Sef se nadovezuje na njegovu pricu:

“Koliko se ja sjecam, usao sam u kuhinju jer Alan nije dosao neko vrijeme pa sam proio di je. Nikoga nije bilo u kuhinji, ali Alan je bio kompletno blijed i zurio je u stara ulazna vrata kao da gleda u nesto.”

Spooky… al ko zna… necem suditi o nicemu…
Sljedeca prica je ponovo vezana za kuhinju…
Vlasnik kuce prica:

“Normalno smo pripremali nedjeljni rucak… Sve uobicajeno… Citava obitelj sjeda u blagavaonicu i onako malo pricamo dok se rucak ne zavrsi. U jednom trenutku svi sjedimo za stolom i kuhinja je ostavljena bez ikakvog nadzora. Najednom EXPLOZIJA!!! Zvuk explozije nam para usi i svi smo se doslovce trgli. Ulazim u kuhinju da vidim o cemu je rijec kad ono imam sta viditi. Nova pecnica koju smo uzeli samo tjedan dana ranije, sva citava osim stakla na prednjem dijelu. Staklo doslovce rasprseno u prah! Sto je najcudnije, komadici stakla su se nalazili na vrhu pecnice, pa cak i iza nje!! Ono sto je zapravo bilo najcudnije od svega je to da temperatura unutar pecnice uopce nije bila visoka niti topla. Stovise, meso unutra uopce nije bilo peceno!?”

Dakle, kao sto sam jednom ranije rekao.. “Bob” ocito ne voli struju 😉
Sljedece sto imam zapisano je iz nedavnih dana…
Vlasnik kuce prica:

“Kao vecinom sjedimo i gledamo film na TV-u… Normalno ugodno vece, mrak vani, vedro… Nema oblaka, nema kise, nema vjetra… i najednom neke sjenu hodaju ispred prozora? Doslovce, samo sjene bez ikakvog tijela… Dizem se da bolje pogledam i svaki put kad direktno gledam u izvor sjene, sjene nestanu!?!”

Ovo sam zapravo cuo od vise ljudi… brrrrrr….
Jucer se isto dogodilo nesto sasvim cudno… no to sam sliko i to je tema za sljedeci post…

Related Posts

3 thoughts on “The “Bob” chronicles… continued…

  1. Pingback: Daily Digest for April 8th | Bad Idea… Drcypher.com

  2. Dina

    Sta vise citam ove tvoje price vise vjerujem u Boba unatoc prvotnoj sumnji….
    Zanimljivo, al jedva cekam pikcrs!! 😀
    p.s. Mislim da bi se trebalo vidit – egoist je stavio svoju facu na avatar, buahaha!! 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *