Just another…

Ok, većina nas “normalnih” ljudi voli vidjeti ljepo skladno tijelo, pomalo sportski nastrojeno… još ako je žensko u pitanju – prva liga 😀
I da Murphy bude u pravu – taman jedna od rugoba se zaleti na traku pored mene… Onak ja svoju šetnju vrtim (ne pretjerano brzo, već normala… cooliranje brzina da stignem sve okolo pogledati), gledam svoja posla, al ona ima druge planove…

“Odakle si?”
“Novi si tu?” – iako je u mjesec dana nijednom nisam vidio – tuka!

I ond još poćne dahtati dok trći… – za popizditi! Normala, ne prestaje ni tu… već i dalje pokušava neku konverzaciju!! E sad mi već polako puca film… i ond mi sine… idem je onako hladno otkaćit!

“A ti to vježbaš poslije trudnoće ili?”

BINGO! Odma je zaćepila i fala bogu ošla na drugi kraj. Sirota mora da se uvrijedila… Onak, nisam ja kriv što je naporna 😉

Aj kad sam već u štimungu se smijati na tuđi raćun… MORAM spomenuti lika koji redovito dolazi svaki dan. Lik sam po sebi komplet nezanimljiv. Onak neki poljak ili tako nešto, malkice preufuran u sve vježbanje (grimase na licu, pretjerano puhanje, silovanje svih sprava etc.)… Ono što ga uvijek izdvaja od ostalih je njegova odjeća! Rijeći su suvišne a slika govori sve:

POGREŠNOOOOOOO!!!
Normala uvijek se odvalim smijat (zadnji put na glas tak da sam reeeecimo pretjero)…

Ond ima još zanimljivih likova tipa:
(ajd dobro ne baš tako al eto nešto u ovom stilu:
Lik ima frickin sise!!

Da bude još jaća fora onak skoro je 2m visok. Napucan stereoidima! (Kak znam da je na stereoidima… paaaaa… lik radi istu vježbu ko ja i uzme utege od 4kg – ja 8kg… i lik se poćne trest nakon par minuta)

Sve u svemu zanimljiva plejada likova… i svi me oni nekak nasmiju… a oni koji me ne nasmiju već samo ćine život ugodnijim… e pa oni su nešt poput ovoga:

Related Posts

2 thoughts on “Just another…

  1. Dina

    Poljak….. ja to vidim kao nešta blijedo, skoro prozirno, plave kosice i očiju, prebildano i s onak malenom glavom….. Spooky!
    I kad sam pri tom….. kak si se “suptilno” pohvalio koliko dižeš…. tc tc tc tc…. Ko te ne znaaaaa :p

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *