Stranac zauvijek

Mali godišnji odmor i jedna poduža pauza – ZASLUŽENA! I onda opet sve kreće ispočetka. Nova je godina odavno započela, radne obaveze su odavno stisle i idemo dalje s životom…

Još jedan dan na aerodrumu.

Još jedno putovanje.

Još jedan avion.

Od malih nogu uživam u putovanjima, i svaki odlazak od kuće mi je neka nova pustolovina. Nove stvari, novi ljudi, nova iskustva… zabava, smjeh i uživancija!

Ali šta onda kad se čovjek umori od putovanja?

Šta onda kad se putnik  ne vrati kući. I što onda kad putnik postane gost u svojoj kući? Gdje je onda kuća?

Da li je to onda tamo gdje spavam? Ili je to ono gdje se odmorim? Ili kako to da nema više odmora? Kako to da posao postaje ujedno i odmor? Previše pitanja i premalo odgovora…

No na vedriju stranu, svaki put nosi nešto novo… ako ništa drugo barem jednu stvar – promjenu… Ovaj puta cilj je malo udaljeniji nego obično, ali nema veze. Jedna stvar po jedna.

Ko zna… sutra je novi dan… 😉

Related Posts

2 thoughts on “Stranac zauvijek

  1. ivana

    Već si duboko u džunglu zašo,sad trebaš znat kamo krenuti. Moje malo sunce,da bi ipak jasan cilj našo, odluku ti mora donijet um i srce.Gdije god da pođeš neće ti biti lako.Pridržavati se trebaš i ljubavi i zahvalnosti i morala.Znam,u nedoumici patiš,umaraš se jako,jer ti je sudbina puteve preorala.Zato razmisli dobro,čvrstu odluku donesi,potom se odluke svoje dosljedno drži.Ni na tren zaboravit ne smiješ,da ti imaš dom i u tom domu "srce"koje zbog tebe vene.

    Reply
  2. Pingback: Tweets that mention Stranac zauvijek | Bad Idea... Drcypher.com -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *